joi, 17 noiembrie 2011

Muntii Macinului – rezultatele unui proiect pentru natura si oameni

Foto: Peter Lengyel
Centrul National pentru Dezvoltare Durabila organizeaza  Conferinta de incheiere a proiectului “Masuri de eficientizare a managementului conservativ si participativ in zona Muntilor Macinului”.




Evenimentul va avea loc in ziua de 22 noiembrie, in sala de conferinte a Hotelului Delta din Municipiul Tulcea incepand cu ora 11.00.

Vorbesc despre experienta realizarii proiectului, rezultate si impact:  
  • Silvia Buhlea – Directorul Organismului Intermediar POS Mediu Regiunea Sud-Est Galati;
  • Viorel Rosca – Directorul Administratiei Parcului National Muntii Macinului;
  • Radu Vadineanu – Manager de proiect, Centrul National pentru Dezvoltare Durabila.
Prin proiect au fost elaborate materiale de informare originale care vor ajuta la cresterea gradului de informare a populatiei locale si a potentialilor vizitatori cu privire la valoarea patrimoniului natural si a importantei conservarii acestuia:
  • Filmul documentar Muntii Macinului, cu o durata de 50 de minute. 
  • Harta vizitatorului in Muntii Macinului; 
  • Strategia si planul de actiune pentru conservare a biodiversitatii si utilizarea durabila a componentelor sale in Muntii Macinului;
Participantii la conferinta vor primi un DVD cu filmul documentar Muntii Macinului si Strategia si planul de actiune pentru conservarea biodiversitatii si utilizarea durabila a componentelor sale in Muntii Macinului. 

Proiectul a fost finantat prin Programul Operational Sectorial-Mediu (POS Mediu) – Axa prioritara 4 „Implementarea Sistemelor Adecvate de Management pentru Protectia Naturii” si are o valoare totala de 2.840.726,93 lei.

Participarea la eveniment este libera.

Va rugam sa confirmati participarea Dvs la Roxana Mazilu – coordonator comunicare CNDD, Mail: roxana.mazilu@cndd.ro, Tel: 021-310.33.20, Mobil: 0724999645

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu